Stand-Up m/ Thomas Leikvoll // Unnskyld!

Om arrangementet

Vi ønsker velkommen til ein latterlig kjekk kveld i Kulturstua! Stand-up i trygge rammer, så det er begrensa kapasitet. Sikre deg ein plass, og finn deg godt til rette i sofaen. Dørene åpner kl 19.00, og vi vil ha mat og bar. Alt levert smittefritt til ditt bord. Showstart kl 20.00.

 «Unnskyld!» er Thomas Leikvolls andre heilaftans standup-show. Etter publikumssuksessen «For gammel til å dø ung» skal no alle synderpå bordet i «Unnskyld!»

Unnskyld! verdas vanskelegsate ord å sei når det verkeleg betyr noko. Men også eit ord ein i disse dagar brukar for ofte, i ei tid det blir stadig vanskelegare å stå for noko utan at nokon føler seg krenka.

På sedvanlig vis brukar Leikvoll sitt eige liv, sine eigne feil, manglar og tabber til å ta eit oppgjer med seg sjølv, sine vennar, partnarar, elskarar og fiendar. 

«Unnskyld!» blir nok eit fantastisk morsomt, men nært og varmt show frå ein folkeleg komikar med meiningars mot og eit skarpt blikk for kvardagens utfordringar.

Thomas Leikvoll er ein komikar med 15 års erfaring og har reist og underholdt på dei fleste stader i vårt kronglete land. Han særtegnast av sin evne til å sjå på dei små, pinlege, rørande og rare delane av sitt eiget og andres liv, og snu dei til humor. Han er ein erfaren og heilstøypt komikar med eit vidt repertoar.