Stand-Up m/ Pål Riise // SÅNN Æ SER DET!

Om arrangementet

Ny runde med Stand-Up i Kulturstua! Hiv deg rundt, skaff billett og kos deg denne laurdagskvelden! Det blir en latterlig kveld

SÅNN Æ SER DET! er tittelen på stand-up showet til Riises betraktningar og sjøverklærte fasitsvar over smått og stort. Hans skråblikk på verda, kan som kjent gi de raraste og mest underhaldande utslag når han slepp laus til sitt publikum. Du trenger ikkje eingang være enig med han. Vi kan garantere at det blir utruleg morsomt uansett. Kongen av humor i Finnmark kjem endeleg til Brattvåg for å ha showet sitt på Ingebrigt Davik-Huset.

SÅNN Æ SER DET! Ei forestilling av, om, og med Pål Riise. Mannen med fleire svar enn det fins spørsmål er tilbake.....!! Komiker Pål Riise har i dei seinere år verkeleg etablert seg som ein av dei mest kjente humoristane frå vårt nordligste fylke. Han har dei siste åra underholdt for fulle hus med sine einmannsshow. Årets forestilling fra Riise har fått namnet Sånn Æ Ser Det, og ifølge moromannen sjølv var nettopp denne forestillinga ærast umulig å komme utanom. Han meiner nemleg at han allereie i årevis har delt rundhanda av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket. Pål har i årevis gitt svar på ting ein ikkje engong visste at ein lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg og ikkje minst Sjaman-sangen og Hold deg hjemme.

Med årets forestilling er vi på ein måte kommet fram til siste side i dette kapittelet, og svara skal no kontrollerast opp mot fasiten som står på siste side. Heldigvis treng du ikkje snu haudet opp/ned for å få det med deg. Pål har nemlig tenkt å presentere den til deg i kjent stil via ein mikrofon, slik at du ikkje kan unngå å få stilt nysgjerrigheita. Så dersom du lurer på kva som eigentleg er løysinga på dagens små og store verdensproblem, bør du så absolutt få med deg denne forestillinga. Pål Riise, mannen med fleire svar enn der fins spørsmål, presenterar endeleg SÅNN Æ SER DET!

Antall billetter er dessverre begrensa i år, og dei må forhåndsskjøpast. Det anbefales derfor å kjøpe billettar i god tid før forestillinga. 
VI JÅRRES!