Knut Marius Djupvik m/band

Om arrangementet

Knut Marius Djupvik er kanskje landets heitast artist for tida, og no er han klar med singel og musikkvideo “hjelpe me å hjelpe”. Hit kjem han rett eter kjempesuksessen han har gjort i årets Stjernekamp på NRK. I 2013 vant han TV2 The Voice. Blir han årets vinnar av Stjernekamp?

I alle år har Knut Marius sunge på engelsk. No har han, for første gong, begynt å skrive på norsk og da på si eiga dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga haudet i veggen, jubla, græte og skratta, no er resultatet klart. 
Kjærlighet er eit tema det er skrevet om mange gongar. Da Knut Marius bestemte seg for å skrive låter på norsk, sette han seg ned og tenkte gjennom kva tema som betydde mest for han. Både i fortid og notid.
Etter å ha gått gjennom følelsar og tankar som fins i katalogen endte han opp med å bestemme seg for at minst éin av låtane måtte handle om kjærleik. Stor kjærleik kan by på både gleder og sorger og kan bringe deg til himmels og lavere enn du nokon gong har vore.
Knut Marius har prøvd å skissere korleis han kan oppleve både oppturar og nedturar innanfor det dei seier er størst av alt, kjærleiken. 
Med fantastiske musikarar og produsentar er det no eit sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen.

Det kjem flere singlar i løpet av hausten.

Knut Marius Djupvik:    Vokal

Trommer:                      Marius Simonsen

Bass:                              Jonny Sjo

Gitar:                             Tommy Kristiansen

Tangenter:                    Haakon-Marius Pettersen