aChoir og Horizons Project - Familiekonsert

Om arrangementet

Familiekonsert med aChoir og Horizons project!

aChoir, som skulle vere velkjent for dei fleste i Brattvåg og omegn, skal nå gjere to felleskonsertar saman med det Sula- og Ålesundbaserte Horizons Project.

Det blir innslag frå begge kvar for seg, samt fellesnummer der koret syng på Horizons Project sine låtar. Dette blir garantert mektig! Bandet har hatt konsertar i Ålesund og Sula samt opptrådd på profilerte festivalar som Jugendfest, Sommarfesten og Havgaprock. Dei har også eit album på samvittigheita frå 2017 som heiter «Behind». Dette skulle vere tredje stopp på ein miniturné som bandet skulle gjere i Møre og Romsdal utover våren og sommaren.

Coronaen ville det annleis så nå blir det en noko forsinka andre stopp. Bandet og koret aChoir har funne saman for anledninga og vil gjere ein felleskonsert. aChoir som syng eit allsidig spekter av sjangrar, og som har hatt konsertar både med internasjonale og nasjonale artistar og aleine. aChoir har tidlegare i vår vore eit av kora som Sunnmøre Live har fulgt i tv-serien "Et samstemt Sunnmøre" Første konsert kl 17:30 er lagt opp som en familiekonsert uten aldersgrense. Andre forestilling kl 20:00 får 18 års grense og åpen servering.

Vel møtt til ein musikalsk helaften!

Børre Lervåg Dalhaug - Trommer
Bjørn Helge Lervåg - Bass
Pål-André Måseidvåg - Gitar og vokal
Jan Gunnar Åkre - Tangenter og vokal
Ole Tommy Blomvik - Vokal
Svein Riise - Vokal
Roger Hauge - Vokal
Jan Ove Ringstad - Komponist
Finn Thorsen - Gitar